En vattenflaska är inte bara en bra produkt för att få i sig allt vatten man behöver på en dag.

Det är också en perfekt produkt för att dela ut till anställda, som en del i ett gåvokit på ett större evenemang eller varför inte som en present till kunder – både de som redan handlat och nya som är intresserade.

En vattenflaska har mer än nog med yta för att få med all den information du behöver och här kan du genom egen design välja själv precis hur den ska se ut.

Få med alla kontaktuppgifter

Vattenflaskor kommer i många olika former och storlekar, från små 33cl-flaskor till vattenflaskor som kan hålla flera liter.

På en stor flaska är det inga problem att få plats med viktig information, men även en liten 33cl-flaska har mer än nog med plats för information.

För att se till att så många som möjligt kan hitta just dig, ditt företag eller ditt lag efter en utdelning av flaskor så är det bra att få med alla viktiga kontaktuppgifter.

I och med att du på den här sidan gör din egen design kan du få med all viktig information som logotyp, webbadress och telefonnummer. Tryckytan är både stor och bra och går att anpassa efter just dina behov.

Vatten – den populära drycken

I en tid där hälsa ibland kan framstå som extra viktigt så har vatten blivit en väldigt naturlig dryck för den som vill hålla sig hälsosam.

Att investera i vattenflaskor att ge till anställda eller kunder är bra både för miljön och för plånboken då vattnet i kranen hemma är mycket billigare, och bättre för miljön.

Genom att göra vattenflaskor med ditt företags information på kommer du förknippas med någonting bra och hållbart. En ordentlig vattenflaska är något som kommer användas flera gånger och din information blir något som ses ofta.