Om man vill nå ut till så många som möjligt på så kort tid som möjligt är stora evenemang ett bra ställe att synas.

Året runt finns det tillfällen att ställa upp ett tält eller monter och synas på lokala marknader, stora sportevenemang, mässor eller konserter.

Utöver material och kompetenta medarbetare som sprider information så är ett litet kit att dela ut som en gåva en perfekt möjlighet att synas.

Hälsosam trend

Många upplever en väldigt hälsosam trend i världen, en trend som uppmanar till motion och träning. En vanlig person kan börja träna som en elitidrottare och åker på flera långdistanslopp per år.

Det finns hälsomässor och stora träningsdagar med stora sportaktörer. Dessa platser är en perfekt plats att dela ut just ditt företags eller förenings vattenflaska.

All din information får plats på flaskan eller kan kombineras i ett större kit med till exempel en gympåse och träningskläder. En perfekt gåva till nyfikna som dessutom kan användas länge!

Specialdesignad för just dig

Du bestämmer precis hur du vill att din vattenflaska ska se ut. Du bestämmer trycket och den information som ska stå på flaskan så att du får med allt som är viktigt.

Ha med din logotyp och kontaktinformation och du har en perfekt gåva plus ett utmärkt sätt att nå ut till väldigt många på kort tid.

Eftersom gåvan dessutom är något som kan användas under en längre tid kan den följa med på många olika lopp och ditt företag eller din förening kommer synas för ännu fler.

Satsa på ett ordentligt kit med gåvor istället för att dela ut informationsblad och broschyrer som slängs i slutet av dagen. Kombinera din speciellt utformade vattenflaska med andra träningsprylar, saker som verkligen kommer användas.

Bidra till en mer hälsosam vardag och öka samtidigt synligheten för företaget, ditt lag eller föreningen.