Alla människor behöver dricka vatten. En vuxen människa består till cirka 60 procent av vatten och behöver i genomsnitt ungefär två liter vatten om dagen.

Är det varmt eller om man gör mycket som är fysiskt ansträngande så kan det behövas så mycket som fyra liter om dagen.

Oavsett om du sitter på ett kontor eller jobbar hårt på ett lager så behöver du vatten. Men istället för en tråkig gammal petflaska så kan du investera i vattenflaskor med tryck som är helt anpassade efter dig, företaget eller laget.

Välj din egen design

Alla människor är olika. Vi tycker olika, har olika smak och olika behov. Här kan du välja helt själv vilken typ av design du vill ha på din vattenflaska. Du kan bestämma storlek, form, färg och tryck.

Du kan designa precis den flaska som blir perfekt för dig. Kanske vill du bara ha en till dig själv? Eller kanske är det dags att göra reklam för företaget? Eller så kanske laget ska iväg på en viktig cup nästa månad? Här finns något för alla, oavsett smak eller prisklass.

Kvalité till ett bra pris

Här kan du välja mellan ett flertal vattenflaskor i många olika former och material. Du kan hitta just den perfekta flaskan för dig och samtidigt vara säker på att du kommer få en flaska av bra kvalité till ett bra pris. Det finns något för alla smaker och för alla storlekar på plånbok.

Oavsett om du är en privatperson som behöver en ordentlig vattenflaska till vandringen, ett företag som vill synas extra mycket på mässan eller ett fotbollslag som ska iväg på en stor cup, finns det här vattenflaskor för er.

Investera i ordentliga flaskor av bra kvalité till ett bra pris. Ni väljer designen och får den perfekta flaskan för just er. Ta steget och hitta den perfekta flaskan redan idag!