Många människor specialdesignar idag vardagliga produkter så som kalendrar eller mobilskal.

Att få välja sin egen design blir ett sätt att uttrycka vem man är, vad man står för och vad man gillar.

Olika tryck, bilder eller färger uttrycker olika saker och kan förhöja upplevelsen av produkten. Eftersom det redan görs med så många produkter i vardagen varför inte också göra det med en vattenflaska?

Alla möjliga sorter

När man hör ordet vattenflaska kanske det första man tänker på är den där standardflaskan i plast som säljs i de flesta sportbutiker.

De kommer i några enstaka färger och det finns inte så mycket att göra med dem. Men vattenflaskor idag är så mycket mer. Det finns massor av olika typer att välja på.

Det finns alla möjliga former av design, olika färger och material att välja på. Vattenflaskan är inte längre den stora plastflaskan. Och utvecklingen går bara framåt med till exempel smarta vattenflaskor som ska hjälpa till att hålla koll på den viktiga vattenkonsumtionen och göra vardagen lite lättare.

Något för alla

Här kan du helt själv välja precis hur just din vattenflaska ska se ut. Du väljer formen, färgen och trycket. Det finns någonting för alla smaker och självklart för alla prisklasser.

Du väljer helt själv för att få den flaska som bäst passar dig, din smak och din plånbok. Du kan anpassa flaskan helt efter din egen smak eller så kanske du vill öka sammanhållningen i laget eller på jobbet. Vattenflaskan kan dessutom designas som den perfekta gåvan att dela ut vid stora evenemang.

Du väljer precis den rätta storleken för att få plats med det tryck du behöver för just ditt informationsbehov.

Sluta köp standardflaskan och satsa på något eget, något som verkligen visar vem du, företaget eller laget är. Designa din egen flaska och få precis det du behöver till precis rätt pris.