Utan vatten så lever vi inte länge och allt fler bär idag runt på en vattenflaska i skolan, på jobbet eller i gymmet för att få i sig de två liter som en vuxen person behöver om dagen.

Men istället för att gå runt med den där standardflaskan från den lokala sportaffären kan du ju fixa din helt egna flaska med ett helt eget tryck.

Oavsett om du är ett företag, ett idrottslag eller en privatperson så kan du låta din kreativitet tala.

Din egen design

Här kan du designa din egen vattenflaska efter eget tycke och smak. Du får välja ditt eget tryck och göra så att din vattenflaska speglar just dig.

Kanske behöver fotbollslaget flaskor med klubbemblemet på för att öka sammanhållningen på nästa cup? Eller så behöver företaget se till att alla anställda får i sig allt vatten de behöver under en dag? Oavsett behov så finns det en design för dig, ditt lag eller ditt företag.

Den perfekta presenten

En vattenflaska med tryck är också en perfekt present. Vattenflaskan är en present som håller länge och där ditt tryck kommer synas i många sammanhang.

Som företag är den specialtryckta vattenflaskan perfekt att dela ut på större evenemang i en goodiebag eller ha på kontoret. Du får plats med all kontaktinformation och din logotyp på en bra yta. Och genom en egen design kan du vara säker på att den passar just ditt företag.

Många fördelar

Att ha en egen vattenflaska är inte bara en investering för din hälsa, sammanhållningen i ett lag eller för marknadsföringen av ditt företag.

Att ha en egen vattenflaska är också bra för både plånboken och miljön. Istället för att bidra till plastkonsumtionen genom köp av vatten i butik så kan du istället ha din alldeles egen flaska som du fyller på med rent och friskt vatten direkt från kranen.

Gör en insats – gör din flaska!