Alla människor behöver dricka vatten. Det är ingen hemlighet och många av oss har blivit duktiga på att ta med oss vattenflaskan till jobbet eller att se till att få i sig de där glasen för att komma upp i två liter om dagen.

Men inte alla. Och särskilt inte när det är fullt upp på jobbet och kanske långt till närmaste vattenkran. Då är en vattenflaska från företaget perfekt att dela ut till anställda!

Passar alla arbetsplatser

Oavsett om dina anställda jobbar med att köra truck och lyfta tungt på ett lager eller sitter framför datorn på ett kontor så behöver de dricka vatten.

Vatten är en livsnödvändig del av varje dag och ju mer fysiskt dina anställda jobbar desto mer vatten behöver de dricka. Det kan behövas så mycket som fyra liter vatten om dagen för en vuxen person och att då ha tillgång till en vattenflaska från företaget är ett stort plus.

Vattenflaskorna går att ta med sig på arbetsplatsen och håller arbetet igång. Här kan du beställa flaskor som passar till många olika typer av arbetsplatser.

Specialanpassad till ditt företag

Här kan du specialdesigna din egen vattenflaska. Du väljer trycket själv och har alla möjligheter att göra en flaska helt efter ditt eget tycke och smak. Det är du som vet hur din arbetsplats ser ut och här kan du få flaskor som passar ihop med just dina lokaler och behov.

Tryck företages logotyp och information, välj färger som du vet passar in – det är helt upp till dig.

Nöjda anställda

Att ha nöjda anställda är en förutsättning för en bra verksamhet. En stor del i att hålla en människa nöjd är att se till att de har vad de behöver. Vatten är en stor del i det behovet så att investera i vattenflaskor är ett steg på vägen för nöjdare anställda.