En petflaska med vatten som köps i en butik kanske bara används en gång innan den åker ner i en pantpåse eller slängs.

En ordentlig vattenflaska är istället något som kan användas dagligen. En vuxen människa behöver få i sig mellan två till fyra liter vatten om dagen, beroende på hur fysiskt aktiv personen är. En vattenflaska blir då något som kommer synas ofta i en persons vardag.

Har den flaskan då ett tryck på sig så kommer det trycket synas många gånger. Så varför inte se till att ha vattenflaskor med just ditt tryck på?

Nå ut till många

En egendesignad vattenflaska ger stora möjligheter till att synas. Ditt tryck kommer synas på arbetsplatser, skolor och gym.

Överallt där den som dricker använder sin flaska kommer just ditt tryck att synas. Här kan du få en vattenflaska som håller under en lång tid och således kommer ditt tryck få bra exponering under den tiden.

Ditt tryck kommer förknippas med någonting bra och hållbart, både för den som redan använder den och för de som blir nyfikna.

All information du behöver

Eftersom det är du som väljer trycket själv så kan du få med precis all den information som du känner är nödvändig på flaskan. Logotyp och kontaktinformation får lätt plats på vattenflaskans yta.

Du designar och ser till att den som använder din flaska får veta precis det den behöver om dig, din förening eller ditt företag. Välj en design som står ut och du kommer synas i alla sammanhang där vattenflaskan befinner sig.

Här kan du skapa en ny favorit hos någon som är trött på de vanliga flaskorna från den lokala affären. Här kan din design locka till sig fler och samtidigt förknippas med någonting bra och hållbart. Det blir en god investering både för dig och den som använder vattenflaskan.