Många barn och unga är med i föreningar inom olika sporter. Att röra sig, umgås med kompisar och hålla på med någonting som betyder mycket för en är en stor del av många ungas fritid.

En stor höjdpunkt på året kan vara att åka iväg på matcher, olika träningsläger eller viktiga cuper.

Att känna samhörighet med resten av spelarna i laget är en viktig del för upplevelsen och ett bra sätt att öka den är att ha något gemensamt att sluta upp bakom.

Designa för laget

Klubbemblemet eller föreningens märke är en stark kraft för sammanhållning för spelare och fans och någonting som många genom historien har kunnat samlas bakom.

Stora klubbar känns snabbt igen på sina märken som finns på alla möjliga produkter och lockar nya fans från världens alla hörn. Att ha en vattenflaska med just din klubbs märke på är ett utmärkt sätt att visa vilka som hör ihop och öka sammanhållningen inom klubben. Här kan du designa vattenflaskor helt efter lagets önskemål.

Ni kan välja färg och form som passar just er. Ni kan också välja precis det tryck ni vill ha. Ett vattenflaska ger gott om yta för all den information ni vill ha. Varför inte trycka upp klubbmärket och kanske till och med spelarnas namn och nummer för att få en professionell känsla kring klubben?

Stolthet för laget

Att vara delaktig i designen av sitt eget klubbmaterial, att kunna välja färg, form och tryck kan bidra till en ökad sammanhållning inom laget. Det kan öka känslan av stolthet över det man är med i.

Att göra vattenflaskor med en egen design blir inte bara en bra ekonomisk investering utan även något som höjer känslan i laget. Beställ era flaskor här och få den perfekta flaskan för just ert lag för just det perfekta priset.